6.4.2013

Nyt ja tulevaa...

Nyt... Olemme treenanneet lähinnä koulutuuppausta mm K.N Specialin rataa, jonka Elli minulle ystävällisesti kuvasikin. Puhetta on ollut, josko menisimme lauantaina 21 päivä kisoihin Pornaisiin päin. Ali on ollut kyllä ihan mukava ratsastaa, mutta työskentelyä on ehdottomasti häirinnyt katolta vieläkin tippuvat lumet. Toivottavasti ne nyt joku päivä olisivat hävinneet sieltä kokonaan, sillä hevosella meni jo selkä jumiin, kun viimeksi niitä pelästyi. :(



Ihanaa kun rapsituttaa, Elli ja Ali
Ehkä ihan hyvä, kun meidän Nina Fagerströmmin valmennus peruuntui, sillä en sinne kipeällä hevosella olisi voinutkaan lähteä. Toivottavasti niitä tilaisuuksia tulee kuitenkin lisää ja pääsemme Ninan oppeihin vähän myöhemmin. Siinä välissä voisinkin katsella taas Mikko Mäentaustan valmennus viikonloppuja, hänelläkin on aivan ihana ja omanlainen tyyli opettaa. Mutta ihan ensiksi on kuitenkin saatava Alin lukot auki, joten nyt pari päivääkin menemme vain käynnissä eteen alas työskentelyä, jossa koitan saada hevosen kulkemaan ihan nenä maata kohti. Jos nämä niksit ei auta, on kyllä parempi soittaa hieroja paikalle. En kuitenkaan ota vielä mitään paniikkia, jospa arnikakin on auttanut yöllä ja Ali olisikin jo parempi. :)
Tulevaa...
Kovasti on ollut suunnitelmissa, josko oli muuttaisi kesäkuun lopussa vanhempieni tiluksille Sipooseen. Tästä olemme kaikki jo haaveilleet pidemmän aikaa ja nyt kun talo alkaa olemaan valmis ja autotallia aletaan rakentamaan, olisi luontevaa laajentaa projektia omaan talliin. ;)
Itse haluaisin ehdottomasti ns. ulkotallin, jossa voisi olla vaikka varuste/rehu tilan lisäksi katettu ja lämpöeristetty "eteinen". Salaojitettu ja hyväpohjainen kenttä on myös ehdoton edellytys minulle, vaikka suoraan tontilta lähtevät upeat ikimetsä maastot. Tässä riittäisi myös kivasti laidunmaata kahdelle hevoselle ja myös metsää missä ne saisivat myllertää. Mutta saas nähdä miten käy, varmaan lumien sulattua pitää tehdä nopeitakin ratkaisuja joten niitä odotellessa..

..VAIN TEILLE rakkaat LIKUJAT tulossa ARVONTA! Palkinto on vähintään 30 euron arvoinen, mutta sen julkaisen vasta seuraavassa arvontaa liittyvässä postatuksessa! :)

8 kommenttia:

  1. vitsit että Ali on kivan näkönen! (: Omallakin ollut vähän selkäjumeja, ja hieroja kävikin tuossa tiistaina.. Toivottavasti teillä menee nopsaan ohi jumit!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, toivotaan parasta että päästään taas pian treenailemaan.. :-)

      Poista
  2. Ihan kivalta näytti teidän meno!! :) Tuo kieli vain vähän häiritsi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu Ali tekee sitä vain suoran kumikuolaimen kanssa, että ei johdu mistään hermosto häiriöstä ;-)

      Poista
  3. Ali kyllä näyttää ihan meidän entiseltä hevoselta, kyllä jos nimeä en tietäisi niin väittäisin tämän olevan se!
    Todella hienoa työskentelyä, toivottavasti päästään mekin nuoren ruunan kanssa joskus kouluradoille hyväksyttyä suoritusta hakemaan :)

    VastaaPoista
  4. Kivalta näyttää! Ainut mikä pisti itsellä silmään on ryhtyisi, joka voisi olla hieman ryhdikkäämpi. :) Alilla on kiva käynti! Tsemppiä jatkoon.

    VastaaPoista
  5. Ratsasta tiet tarkemmin, niin voisit saada hyvätkin pisteet kisoista! Siirtymiset oli vähän huolimattomia myös. Kulmissa sisäpohje läpi ja asetus, niin paranee. :)

    Nimim. monen kymmenen koulutuomarin sihteerinä toiminut

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No nyt on ratsastukset jäissä, kisoista puhumattakaan...:-(

      Poista

Kiitos viestistäsi, vastaan siihen mahdollisimman pian! :)