30.12.2012

Vuoden viimeisimmät väännöt ja este treenit.

Ihan ensiksi haluisin kiittää vanhempiani ihanista ratsastus housuista, jotka hommasin itselleni Hööksistä heidän ostamallaan lahjakortilla. Housut ovat harmaat ja niissä on mustat kokopaikat. Ovat tyylikkäät ja toivottavasti myös kestävät (siitä tulen varmasti raportoimaan myöhemmin..)
Vielä jäi kortista yli puolet käyttämättä, mutta taidan malttaa ja odottaa ale myyntien alkamista..

Alku viikko menikin lähes pelkästään tuuppaamiseen ja hevonen onkin ollut siinä todella mahtava. Siskokin kävi ratsastamassa ystävänsä kanssa. Tämä tyttö 10v meni todella hyvin. Hän ravaili, laukkaili ja sai Alin oikeasti rentoutumaan, toisin kuin monet kokeneet aikuiset. Ehkä juttu olikin siinä, ettei hän venkslannut tai puskenut, vaan kuunteli tarkasti muutamaa ohjettani.

Tänään kuitenkin sain taas nauttia yksin maneesista, komennella miesystävää kantelemaan esteitä ja nostelemaan puomeja. Kerkesi hän siinä välissä vähän ottamaan pientä video pätkääkin.
Ali oli tänään todella energinen ja eteenpäin menevä, se ei myöskään kyttäillyt tai kieltänyt kertaakaan. Välillä oli kuitenkin haastavaa tehdä nopeita käännöksiä, koska tahti olisi saanut olla selvästi tempoa hitaampi. On sanomattakin selvää, että tämän hevosen pitää päästä hyppäämään vähintään kerran viikossa, muuten se suorastaan pakahtuu riemusta ja sekoaa kuin lapsi karkki kaupassa.







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi, vastaan siihen mahdollisimman pian! :)