26.12.2012

Joulun rauhaa ja lahjojen taikaa..

Huomenna alkaa taas normaali arki, mutta muistellaan ennen sitä joulun ihanaa rauhallisuuden taikaa. Miten mahtavaa voikaan olla, ihan vaan löhötä sohvalla koiran kanssa, syödä kinkku ja katsoa Babe possun seikkailuja? Käydä ratsastamassa ja nauttimassa isosta maneesista aivan yksin. Hevonen oli kyllä joulu päivänä virtaa täynnä, koska aattona se sai vain nauttia levosta ja herkuista. Ylimääräisestä latauksesta huolimatta olin ratsastukseen erittäin tyytyväinen, laitoin kamerankin kuvaamaan ja pientä pätkää on kyllä tulossa, kunhan saan vain ne purettua ensin koneelle.

Joulu rauhan lisäksi mukavaa on myöskin lahjojen antaminen, mummille ja vaarille hankin kirjat, äiti tykästyi ostamaani oloasuun. Isälle annoin pari uutta dvd:tä ja pikkusisko kirkui ilosta nähdessään uuden monster hight nukkensa.

Kiitos kaikille sukulaisille ja omalle rakkaalle!
Eniten aikaa kuitenkin käytin miesystäväni lahjaan, kun yritin ilahduttaa ihmistä, jolla on jo kaikkea, Lopuksi löysin täydellisen nahkaisen kaninkarva hatun ja lämpimät nahka hanskat. Nyt ei miehen parane valittaa kylmyydestä, kun tulee istumaan maneesin laidalle. ;)

Itsekkin sain muutaman paketin mm. Bamixin tehosekoittimen ja Hööksin lahjakortin. Mies hommasi hopeisen rannekorun ja valkokultaisen timantti sormuksen, nämä joudutaan kuitenkin viedä vielä muokattavaksi, sillä eihän tähän luikku ranteeseen ja pallinoveliseen kätöseen voi istua mikään ensimmäisellä kerralla.

Ei kuoria kiitos!
Myös eläimet saavat meillä nauttia joulusta, herkkujen ja pienien lahjojen muodossa. Koirat popsivat jo aattona sienkorvia, hevonen porkkanoita ja kanit omenoita. Sokerioraville tarjosin mm banaania ja päärynää, aamulla opin taas uuden piirteen näistä viihdyttävistä ötököistä, ne eivät nimittäin syö hedelmistä kuoria! Onneksi Juhan ostama uusi mökki hyvitti varmasti tämän minun tekemän kaamean etiketti virheen ;)

Kaikkein parasta koko tässä pienessä lomassa oli kuitenkin aloittaa se täysin puhtaasta ja vihdoinkin lähes täysin remontti vapaasta sellaisesta. Mieheni sai laitettua minulle uudet valaisimet ja itse sain maalattua kaapin ovet valmiiksi. Ihanaa ettei heti herätessään oli vastassa ripulin värinen keittiö puisilla vetimillä!










Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi, vastaan siihen mahdollisimman pian! :)