16.9.2013

Syksyn fiilistelyä..


Eilen onnistuimme ratsastamaan Annikan kanssa samaan aikaan. Alikin oli tästä erittäin tyytyväinen, että se sai kulkea Viola ponin seurassa eikä sen tarvinnut kytätä jokaista puskaa ja kiven koloa ;)





Lämmittelin Alin ihan vain pitkää suoraa ratsastelle, edes takaisin ja eteen alas. Tein pysähdyksiä ja siirtymisiä. Pelto on kuitenkin monta sataa metriä pitkä, joten pääsin keskittymään vain eteenpäin menemiseen. Lämmittelyiden jälkeen otin Alin isolle ympyrälle, jossa lähdin kokoamaan sitä hieman enemmän. Yritin myös kiinnittää huomiota omaan istuntaani, sillä tiedän että siinä on paljon parannettavaa. Minulla on ongelmia selkäni kanssa, sillä sitä on vaikea suoristaa. Tässä satulassa on myös aika olemattomat polvituet ja eteenpäin menevät siivet, joten ei ainakaan helpota oikean asennon löytymistä. 

Olen niin innoissani ensi viikosta, jos sopiva satula löytyisi. Sovitukseen tulee ainakin Albion Style, Kieffer Ulla S ja vielä Bates Innova. Itse toivoisin Innovan istuvan, vaikka se on näistä kaikista kallein.













8 kommenttia:

  1. Kylläpäs hevonen menee hienosti! :) hauska toi kuva missä joku menee keppihevosella taustalla :D

    VastaaPoista
  2. Näyttää tosi hyvältä, toivottavasti jalka nyt olisi antelias ja päästäisi teidät vielä tositoimiin edes koulukentille :) Tsemppiä!

    VastaaPoista
  3. Heippa! Laittelin spostia tuosta kirjavasta suoja setistä postiisi :)

    VastaaPoista

Kiitos viestistäsi, vastaan siihen mahdollisimman pian! :)