12.9.2013

Siskon silmin..



Kävin tänään ratsastamassa hieman illemmasta, aurinkokin oli jo kerinnyt painua metsän taakse. Hevonen oli todella virkeä, jonka takia se oli myös poikkeuksellisen vahva suustansa. Tilannetta ei myöskään helpottanut pellolla pyörinyt mönkkäri, mitä Ali päätti kytätä lähes taukoamatta. Menimme siis lähinnä väistöjä, väistöjä ja väistöjä. Käynnissä ja ravissa, myös hieman laukkaa isolla pääty ympyrällä. Yritin kaikin tavoin saada hevosta vain rentoutumaan ja tekemään töitä suullansa. Loppua kohden parani huomattavasti, lieko sitten kaikki turha energia palanut tähän nelipyöräisen tuijotteluun.
Siskoni kuvasi minua, mutta otokset eivät ole nyt mitenkään maailman parhaita. Huono valo ja 10 vuotias lapsi eivät ole ehkä paras yhdistelmä, mutta tässä teille kuitenkin muutama otos!. :)

Ai niin, ja ensiviikolla olisi myös tarkoitus hakea satula.comista penkkejä sovitukseen, Alin selkä kun on kuihtunut aika lailla ja tämä "väliaikainen" yleis penkki on aivan liian leveä. En kuitenkaan kavennuta sitä turhaan, sillä ajattelin nyt kuitenkin hommata taaas sen koulusatulan. Jos me nyt voidaan treenatakkin ihan kisoja ajatellen, niin on se nyt kiva, että olisi pyllyn alla jotain oikeaa tukea. Tämä Munchen on kuitenkin mielestäni enemmän estepainotteinen.. :)









1 kommentti:

Kiitos viestistäsi, vastaan siihen mahdollisimman pian! :)