2.2.2014

Aivan super fiilis!




Oltiin tänään taas vuokraamassa maneesia, matka sinne ja takaisin sujui taas kuin autopilotilla konsanaan. Heti alkuun haluan laittaa video pätkän Alista ja minusta, teemme tässä siirtymisiä laukasta raviin ja ravista laukkaan. Videon alussa nähtävää "pukkia" en halunnut editoida pois, sillä tässä oli taas hauska huomata, miten rauhallisinkin hevonen saattaa välillä hötkähdellä. Olin nimittäin vaihtamassa raipan puolta kesken ravin, en ajatellut tämän olevan mitenkään ihmeellinen juttu, mutta Ali otti siitä sitten vähän itseensä.. ;) Noh onneksi tämä olikin AINOA asia josta otettiin hernettä nenään, hevonen oli nimittäin koko tunnun aivan super!! Kuolaimina käytin tällä kertaa Apple Mounthin kolmipalaa, joka sopi Alille ihan hyvin ja näin talvisinhan se on aika kätevä, kun kuolaimia ei tarvitse lämitellä.
Pohkeenväistön harjoittelua.

Ratsastin myös Liinalla, tänään neidillä oli taas vauhdikas ja jännittävä päivä. Eniten tuntuu tyttö stressaavan siitä, kun se ei vielä ymärrä mitä siltä pyydetään. On hän niiiin kiltti ja kuuliainen luonteeltaan, että haluaisi koko ajan miellyttää ratsastajaa! Harjoittelimme ihan pysähdyksiä, siirtymisiä ja laukan nostoja, jotka olivat hänelle hankalia. Hän kun on lähinnä mennyt maastossa vain eteenpäin, joten tälainen harjoittelu on vielä aika uutta. :)


Liina tuntuu toimivan Marien kanssa todella hyvin, vaikka molemmilla on vielä paljon opittavaa. Heidän tilanne muistuttaa vahvasti sitä mikä minulla ja Alilla oli, kun ratsastelin sillä ensimmäistä kertaa.

Olen myös jo katsellut koulukilpailuita, minulle ja Alille. Lähinnä tuota K.N Specialia, sällä se on minulla ja hevosella vielä muistissa.. ;)

Loppuun vielä kuvia Liinasta 10v  ja Mariesta 11v




Marien ja Liina Laukkaa :)

12 kommenttia:

  1. Kiva että Ali on taas back in business!! :) Tuli vain mieleen, että aiotko hommata Alin rinnalle jonkin estehevosen?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, minustakin tuntui tänään aivan superille!! Meillähän on nyt tuo Liina ylläpidossa, häntä saamme käyttää kuin omaamme. Ei vielä osaa kummempia, mutta kyllä väläytellyt mulle piileviä kykyjä, suokki luokkiin sehän ois aivan mainio peli, varmasti esteille, että kouluun ;)

      Poista
  2. Ompas Alilla hyvä laukka lämppäriksi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, tänään se oli aivan kun koko loukkaantumista ei olis edes tapahtunutkaan!! :)

      Poista
  3. Jään innolla odottelemaan miten teillä Liinan kanssa rupeaa sujumaan :) itsellä 5-v projektisuokki juuri hankittuna ja vertaistuki on aina tarpeen :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti, Liina on edennyt jo muutamassa viiossa aivan hirveästi, joten odotuksia on kesää kohden :)

      Poista
  4. Oot varmaan jo saanut tuon kiefferin donau satulan myytyä? Löysin blogisi googlettemalla tuota satulaa.. :)

    VastaaPoista
  5. Löysin blogisi vasta ja täytyy sanoa että olen myyty :) Ihania heppoja ja ihana kirjoittaja, liitynpä samantien lukijaksi :)

    VastaaPoista
  6. Sinut on haastettu:
    http://puttejapuoliverisia.blogspot.com/

    VastaaPoista

Kiitos viestistäsi, vastaan siihen mahdollisimman pian! :)