21.1.2013

Pakkas päivien kevyttä koulu kiemuraa.

No huh ja hei, mitkä kelit taas iskivät. Juuri kun luulin, että talvi olisi jo takanapäin, aamulla herätessäni huomasin mittariston näyttävän -25 C, Y-Ö-K! Onneksi päivän mittaan pakkaset heltyivät ja pääsin ratsastamaan Alilla.
Ruttu perse.
Ei sitä hirveästi kyllä viitsinyt tehdä, sillä miinusta oli vieläkin yli 15 astetta. Eteen alas työskentely kuitenkin kannattaa aina, se ei rasi hevosta liikaa ja selkäkin pääsee venymään sisällä seisomisen jäljiltä. Äitikin kävi muutaman kuvan ottamassa, kokeilemassa uutta järjestelmä kameraansa.  Vielä ei ole ehkä kuvan laatu kummoinen, mutta tekemällä oppii.. ;)

Smile, u are candid camera!
Alla myös muutama otos siskostani. Marie on nyt 10 vuotias ja olen opettanut häntä ratsastamaan nyt 2kk. Oikean tasapainon ja henkisen rohkeuden löytäminen on vielä hakusessa, mutta suunta on oikea. Maneesin reunalla tädit aina ihmettelevät, että onpas pieni tyttö rohkea, kun ratsastaa isoa hevosta. Kyselevät kovin, että missä poni koulussa hän käy? Ovat hieman ihmeissään, kun kerron, ettei tämä lapsi ole miltein ponia silittänytkään. Ehkä toiset ovat vain niitä luonnon lahjakkuuksia (tai oikkuja)? Jos ravaamaan aletaan jo ensimmäisellä kerralla, laukataan viidennellä, niin missä hän viipottaa vuoden päässä? Pelottavaa! Tai sitten minä olen vain niin loistava opettaja? ;)


Marie 10v

Ratsastanut 2kk

Marie & Ali, 5 laukka kerta.

4 kommenttia:

  1. monta kertaa ht-netin kautta tätä blogia lukenut, mutta nyt vihdoin liityn lukijaksi kun sen muistan! mielenkiintoinen blogi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja tervetuloa seurailemaan treenejämme! :)

      Poista
  2. Löysin hötönetistä blogisi ja ihastuin hevoseesi heti :) Ei kyllä heti lämpöseksi luulisi, kun on noin upealiikkeinen. Tsemppiä paljon teille treeneihin! Jään mielenkiinnolla seuraamaan blogiasi.

    http://myworldwithhorses.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tervetuloa, toivottavasti täytämme odotukset.. ;)

      Poista

Kiitos viestistäsi, vastaan siihen mahdollisimman pian! :)