23.1.2013

Testissä Apple Mouth

No niin, vihdoin lauhtuivat pakkaset ja pääsin hieman hyppäämäänkin. Ratsastin tänään ensimmäistä kertaa ostamiani Apple Mouth pelham kuolaimella.
Tein tyhjään maneesiin helpon harjoituksen: kaksi pystyä pitkille sivuille ja yksi poikittain keski halkaisijalle. Tarkoituksena oli tosiaan testata ainoastaan kuolaimen sopivuutta, laukan lyhennystä ja lyhyempien teiden tekemistä.

Hevoseni tuntui näin nopeasti arvioituna;
Laukka: 7,5
Tempo: 8
Kuuliaisuus: 7

Ravi oli eteenpäin pyrkivää, lennokasta ja muutenkin hyvän tuntuista. Laukassa lämmittelin hevosta pääty ympyröillä ja loivalla kiemurauralla. Ali kantoi itsensä hyvin ja tasapainoisesti. Se tuntui kädelleni erittäin kevyeltä eikä protestoinut kuolainten vaihtoa millään tavalla.

Kuolaimen sopivuus hevoselleni:
Tuntuma suuhun: 9+
Nopeus: 8,5

Tämän pikaisen päättelyn jälkeen, aikomus on käyttää näitä kuolaimia jatkossakin.

BTW Haluisin kiittää kaikki lukijoita (ja stalkkaajia) kommenteistanne. Aloitin tämän blogin pitämisen aluksi ihan itseäni varten lähes treeni päiväkirjan muodossa. On kuitenkin ollut hauska seurata sen saamaa huomiota ja pientä kasvua. Pienikin kommentti ilostuttaa päivääni, oli se sitten negatiivinen tai positiivinen, sillä minusta kaikki huomio on jollain tavalla ansaittua. Enkä joskus syksymmällä teitä seuraajia on jo paljon enemmän.. :)

Loppuun vielä muutama kuva!

Etusissa Eskadronin suojat ja takasissa pintelit.
Kamerassani ei ole vielä apinasuodatinta.


Auronko, vihdoin!
Villi Aasit Oy


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi, vastaan siihen mahdollisimman pian! :)