25.1.2013

Mistä näitä hevostarvikkeita oikein tulee?

Juoksutusvyö: Horze, Sivuohjat: Tattin, Huopa: Cavalor
Tänään ennen Alin treenejä, tein aika ison varuste kartoituksen tallilla. Kaikkea tavaraa järjestäessä sitä miettikin, että mistä sitä oikein tulee? Hevosen osalta, minulla on ollut erittäin paha tapa; ostos mania. Ehkä se ostaminenkaan ei olisi niin paha juttu, kun "vanhaa" ja tarpeetonta viitsisi myydä pois. Olen ollut tähän kuitenkin liian laiska, mutta nyt päätin ottaa itseäni niskasta kiinni! Viimeistään ensiviikolla pesen kaikki tänään valitsemani varusteet, nappaan niistä kuvat ja laitan ne myyntiin vaikka heppa.nettiin. Tulossa siis ainakin jonkin verran Full koon huopia, suojia ja muuta tingelitangelia. ;)



Poni ihan muikkuna.

Alin osalta päätin vaihtaa yhden kouluratsastus 
 kerran juoksutukseen, sillä maasta käsin työskentelyä teen nimittäin mielestäni aivan liian harvoin. Apuohjina käytin vasta toista kertaa sivuohjia, koska yleensä olen laittanut juoksutus Pessoan tai Goguen, riippuen mitä olen hevoselta toivonut. Sivuohjia pidin luonnollisesti aika pitkinä, jotta Ali käytti ensin omia hoksottimiaan niihin tutustuessa. Luonnollisestikkaan ei olisi hirveän humaania alkaa vetämään ponia pieneen pakettiin täysin uusilla vempeleillä. Tämä totutus kerta näytti kuitenkin menevän ihan hyvin ja hevonen otti jopa välillä sivuohjiin oikeanlaista tuntumaa. Sain kuvattua teille taas muutaman videopätkän, lähinnä ravista ja laukasta :)







7 kommenttia:

  1. On sulla kyllä hieno lämpönen, todella hyvä laukkakin näyttäisi olevan! :) Hieno!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei, Kiitos, kovasti olemme sen eteen työtä tehneetkin... ;)

      Poista
  2. Vau, hevosesi on upea! :) Liityin lukijaksi, ja jään innolla seuraamaan menoanne.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tervetuloa, toivottavasti täytämme odotukset. :)

      Poista
  3. Laita toki tännekkin myyntiin! :)

    Sulla on tosi kivan näkönen lv, oliko alussa miten tuo laukka, luonnostaan parempi kuin suurimmalla osalla vai onko vaan tehty töitä hyvällä tuloksella? :)

    Hei ja kannattaa ottaa sanavahvistus pois kommenteista, mukavampi kommentoida:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Laukan kanssa teemme töitä päivittäin, eli ei ole ollut mikään luonnonoikku. Haastavinta oli varmaan löytää oikea tahti ja tasapaino. Nyt vain keskityn lyhentämiseen ja siihen että hevonen työskentelisi myös "yksinäisesti" :)...

      Poista
  4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista

Kiitos viestistäsi, vastaan siihen mahdollisimman pian! :)