21.4.2013

Irtojuoksutus ja vapaata ratsastusta.

Ihan ensin taas haluan muistuttaa teitä meneillään olevasta arvonnasta!



 Lauantaina kävimme pikku siskoni Marien kanssa moikkaamassa Alia. Tarkoituksena oli vain käydä harjailemassa ja hieman irtojuoksuttelemassa ja niinhän se pääosin menikin. Hevonen liikkui hyvin ja reippaasti, mutta kuunteli myös minun ohjeitani oven paukkeesta huolimatta.

Lopuksi päätin sitten myös kiivetä selkään ja katsoa onko itselläni vielä tasapaino hallussa ;)
Teimme pysähdyksiä, voltteja ja myös ravisiirtymisiä. Laukkailut jätin nyt väliin, koska olin jättänyt kypäräni talliin. Ylipäätänsäkin olen ilman kypärää ratsastamista vastaan, varsinkin jos hevoselta puuttuu satula ja suitset pidän potan visusti päässä. Tämä oli vähän tällainen poikkeustilanne, koska Ali oli oikeasti todella kuuliainen.
Ensi viikolla tiedossa kouluratsastusta, jolloin harjoittelen laukan lyhennyksiä ja vaihtoja. Esteitä, hyppään pientä rataa, jossa paljon käännöksiä. Mutta kaikista eniten odotan maastoilua, jonka jouduin jättämään talveksi huonojen ratsastus teiden vuoksi. Toivottavasti sateet ovat sulattaneet loputkin lumet pois ja pääsemme taas rentoutumaan metsälenkeille.

PS. Vielä on viikko aikaa osallistua arvontaan ja lukijoita on nyt 108, vielä 12 lukijaa niin lupaamani toinen palkinto toteutuu ;) 



9 kommenttia:

  1. Hieno Ali, kivasti toimii kaulanarulla :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos kiitos, ehkä myöhemmin laitan lisää "näyttöä".. ;)

    VastaaPoista
  3. Oon pitkään sivusta seurannut tätä sun blogia, mutta liityin nyt lukijaksi. Kiva lukea vähän aikuisempaa blogia, ja oot tehnyt upean työn hevosesi kanssa, ei todellakaan tulisi ensimmäisenä mieleen sen olevan lämminverinen. :)

    VastaaPoista
  4. sikahieno banneri! blogin osotteen pistän talteen ja tutustun pian paremmin blogiisi! :)

    http://ikuinenhevostytto.blogspot.se/

    VastaaPoista
  5. Hienosti meette :-) Sulla on kyllä superhieno lämppäri (:

    VastaaPoista
  6. lämppärit on kyllä niin mukavia harrastuskavereita, tästä ei kyllä silti heti uskois et lv on! hyvää työtä oot tehny:)
    http://teamharmonija.blogspot.fi

    VastaaPoista

Kiitos viestistäsi, vastaan siihen mahdollisimman pian! :)