25.4.2013

Voihan koiran päivät ja hevosen perskuleet..



Voihan koiran päivät!



Eilen vietin iloisissa tunnelmissa "Koiran Päivää" rakkaan rekkuni kanssa. Kävimme puistossa noutamassa palloa, jahtaamassa lokkeja ja tämän jälkeen treenasimme tokoa ja näyttely ravia. Koko päivä oli niin hyvä ja huoleton, että oikeasti ketuttaa entisestään taas tämän päivän tapahtumat.








Olin hakemassa Alia tarhasta, kunnes se meni löntystellen ja kompastui ihan tasaisella hiekka alustalla. Hetken reagoi voimakkaasti oikeaan etuseen, mutta laski jalan nopeasti alas ja jatkoikin kävelyä normaalisti. Itse en ajatellut asiaa sen kummemmin, koska hevonen kuitenkin askelsi täysin normaalisti.


Laitoin varusteet ja meninkin sitten ratsastamaan kentälle. Käynti tuntui normaalilta molempiin suuntiin ja työskentelin lähinnä eteen alas juttuja. Nostin ravin oikeaan kierrokseen ja vieläkin tuntui täysin normaalilta. Siinä sitten hetken ravailin isolla pääty ympyrällä ja päätin vaihtaa suuntaa koko rata leikkaan kautta. Saman tien, kun kierros vaihtui vasemmaksi alkoi aivan käsittämättömän voimakas ontuminen. Pyysin Annaa katsomaan tilanteen ja hänkin totesi aivan samaa, toiseen kierrokseen ontumista tuskin näkee ja taas toiseen suuntaan mentäessä ontuu voimakkaasti.

Tässä hevonen tuntui vielä hyvältä ja reippaalta.


ja tässä taas kuva heti suunnan muutoksen jälkeen :(

Ei kun äkkiä varusteet pois ja hevonen (tai jalka) kylmäykseen, jonka jälkeen vielä linimentit päälle. Tämän ensiavun jälkeen Ali pääsi vielä kentälle piehtaroimaan ja siitä edes nautti suunnattomasti. Toivottavasti kyseessä on nyt vain pieni revähdys ja Ali paranisi nopeasti. Jalassa ei ollut vielä lainkaan nestettä eikä siinä huomannut oikeastaan lämpötila eroakaan, ehkä huomenna olemme jo viisaampia, kun näkee mihin suuntaan kunto on mennyt :(

Team Kameli




Luimistelisin vielä korvillani, jos voisin.. :(


10 kommenttia:

  1. Voi ei, toivottavasti ei ole mitään vakavaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin tätä minäkin toivon kovasti.. Juuri kun olin katsellut tallipaikkaa tuomarinkylästäkin kilpailu kaudeksi.. :(

      Poista
  2. Ihana toi banneri! Ja muutenki blogi vaikuttaa mielenkiintoiselta :)

    VastaaPoista
  3. Toivottavasti heppa paranee nopeasti! Ihana blogi ja varsinkin toi banneri, jään seuraamaan :)

    VastaaPoista
  4. Olipa hauska postaus ! Vähän erilaista tähän väliin. Aldemarin jalka paranee, on pakko!

    VastaaPoista
  5. Ihana toi koirakuva! :) Ja kyllä noi kopukat osaa teloa itsensä mahdottomissakin tilanteissa. :/ Harmillinen juttu. Toivottavasti paranee pian eikä ole mitään vakavaa!

    VastaaPoista
  6. Niinpä, varsinkin kun tämä tapahtui ihan tasaisella alustall, niin onnistui kompastumaan ilmeisesti omiin jalkoihinsa! :(

    VastaaPoista
  7. Voi harmi, toivottavasti Ali toipuu pian :(
    Sulla on tosi kiva blogi ja rakastuin noihin kurreihin !! :D Sulla on myös hieno lämppäri :)

    russiponi.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos, juu Sipsi ja Naksu ovat oikeita ninja oravia ;-)

      Poista

Kiitos viestistäsi, vastaan siihen mahdollisimman pian! :)