18.5.2013

Vaikeat vaihtoehdot

Lukijani ovat kysyneet minulta paljon kysymyksiä Alin diagnoosista ja siitä, mitä tulee nyt käymään. Vastauksia on vaikea antaa, sillä en tosiaan tiedä. Yksi asia mikä on nyt tehty, tallipaikan irtisanominen, hevonen tulee lähtemään 1.7 joko taivaslaitumille tai sitten jonnekkin aivan muualle.

Vaihtoehto A: Taivaslaitumet. Mikäli Ali ei voi elää kivuttomasti seurahevosen elämää, on tämä mielestäni ainoa vaihtoehto. En ala kiusaamaan tätä rakasta ystävääni yhtään enempää, sillä se stressaantuu klinikka käynneistä aivan älyttömästi.

Vaihtoehto B: Täysihoitopaikka, joka sopii kuntoutuvalle potilaalle. Ei hälinää ja kilpahevosten muuttuvaa vilskettä, vaan mieluiten maneesiton ja rauhallinen talli, jossa se saa laiduntaa kavereiden kanssa.

Vaihtoehto C tai paremmin sanottuna Jokeri:

Vanhempani omistavat Sipoosta tilan, jossa on ympärillä kolme hehtaaria maata. Kannustalo on nyt kohonnut ja on aikalailla muutto valmis, autotallin perustukset tehty ja seinät alkavat jo hahmottumaan. Tässä samalla kaiken rakentamisen ja hääräämisen keskellä, ei yksi hevostalli tunnu oikeastaan missään. Ensin pitää nyt kuitenkin hakea rakennusluvat kuntoon, jotta voisimme tehdä tilauksen ns valmistallista. Laitumelle saa hevosen joka tapauksessa tuoda, sitä ei ole kielletty missään, kunhan vain maata on riittävästi. Jonkinlaisen väliaikaisen katoksen me tuonne väsäisimme ja hankkisimme lisäheinät tästä suhteellisen läheltä. Jos kaikki menisivät kuin strömssöössä, niin Ali asuisi jonkun kaverin kanssa kotitallissa 1.8...

Talli ja kenttä tulisivat autotallin kylkeen.

Innokas apukaivaja.

Tulevaa laidunmaata?


Suunnilleen tähän tulisi katos.


Näin minä näen hänet.



Rakas öttimöttiäinen.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi, vastaan siihen mahdollisimman pian! :)