6.2.2013

Pidäte, Pidäte ja Päästä!

Hei taas kaikille innokkaille ja vähemmän innokkaille lukijoille. Taukoa kirjoittamisesta on ollut viikon verran, johtuen omista työkiireistä ja erittäin kipeästä selästä. Huonoimpina päivinä en ole pystynyt seisomaan edes suorassa, joten ratsastuskin on ollut enempi koulupainotteista.
Tässä kuitenkin teille videomateriaalin sunnuntain estetreeneistä. Harjoitukset painottuivat laukan lyhennykseen ja vaihtoihin. Monen vuoden ajan Ali on vaihtanut pelkästään yhden raviaskeleen kautta, nyt kuitenkin on tapahtunut muutosta eteenpäin.
Joidenkin miestä tämä voi olla hassu aihe iloita, sillä useilla puoliverisillä se on ollut ikään kuin valmiiksi ohjelmoituna. Itse olin kuitenkin hymy korvissa, kun hevoseni ei rikkonut laukkaa raville ;)
Yleensä harjoituksemme tuppaavat myöskin menemään eteen alas, mutta tällä kertaa pyysin hevosta ns. taakse ja ylös. Tämä helpotti minua suunnattomasti laukan lyhentämisessä, vaikka Alin pää oli välillä kohti taivasta ja ratsastus ei ehkä näyttänyt niin kauniilta. Uskon kuitenkin, että tällaisten taitojen harjoitteleminen ja osaaminen tuo tulostaan viimeistään kesän lopulla..

Kilpailu kuumekkin on kyllä kova, mutta olen nyt päättänyt odottaa kelien paranemista. Ei olisi nimittäin kovinkaan mukavaa juuttua trailerin kanssa keskelle lumihankea.. Ilmojen salliessa suuntaamme nokkamme kohti Husöa tai Dimia, kummassakin on loistavat harjoittelu mahdollisuudet ennen kesän alue startteja.. :)

Ai niin ja myyntiin tulevat taravatkin olen saanut "jo" kannettua asuntooni,  nyt niistä pitäisi vielä ottaa kuvat ja laittaa höpöheppa.nettiin.. :)

13 kommenttia:

  1. Onpas Sissi innokkaan näkönen tuolla taustalla... :DD

    VastaaPoista
  2. Se on oikein ryhdikäs ja innokas!! :DD

    VastaaPoista
  3. Hienot vaihdot ja tosi hillittyä menoa, on se hieno! :)

    VastaaPoista
  4. Kiitos kovasti, juurikin sitä hillittyä tahtia haluamme harjoittaa ;)

    VastaaPoista
  5. Vau, onko tämä ihan varmasti lv? Oikeasti ihan uskomatonta menoa, tuollaista en ole ennen nähnytkään! Hyvää työtä, jäin lukijaksi oitis! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, kyllä se ihan puhdas ravihevonen on. Kiitos ja mukavia lukuhetkiä! ;-)

      Poista
  6. Olis tosi kiva saada postausta teidän alkuajoista ja kehitys kuvaa & videota teidän menosta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei, toiveesi on kuultu ja lukemista ilmestyy muutaman päivän sisällä... :-)

      Poista
  7. On se Ali yhä vaan hieno :) Pitääkin kytätä minkälaista kamaa sä laitat myyntiin

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ooh kiitos kovasti, parhaani yritän pitää sen hyvässä kunnossa :)

      Poista
  8. Harmi, ettet asu lähempänä, kun tuo mun lv tamma tykkää hypätä, mut mä en enää näin vanhemmiten ;) Tekniikkaa tosin hion puomeilla ja pienillä esteillä, mutta tosin nyt on niistäkin taukoa, kun nykyisellä tallilla ei ole vielä estekalustoa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin täällä olisi ollut kyllä innokasta apua tarjolla! Hiljaa hyvä tulee.. :-)

      Poista
    2. Tamma ollut mulla elokuun loppupuolella 5 vuotta jo. Selästä käsin on isoin este yksittäisenä ollut 90 cm ja irtona hypytetty pari vuotta sitten 120 cm. Muutamat seuraestekisat on menty (itsekin olen uskaltanut peräti yhden puomi/ristikkoluokan mennä;) ja isoin rata ollut 60 cm. Laukassa tosin ei ole yhtään rataa menty kokonaan ja kun en itse kisaa esteitä, niin.. Keskityn itse tuohon koulupuoleen ja oli jo viime vuonna aluelupa, mutta kyydin puutteessa jäi viime vuonna kisaaminen kokonaan. Eli tänä vuonna uusi yritys :)

      Poista

Kiitos viestistäsi, vastaan siihen mahdollisimman pian! :)