30.4.2013

Arvontaa ja toivoa..

Hei kaikille ihanille lukijoilleni!

Arvanta on nyt päättynyt ja voittaja arvottiin puolueettomasti internetistä löytyvällä koneella, tällä kertaa voittajaksi selvisi maria.

Voittajaan olen yhteydessä lähi päivinä, jotta palkinto saadaan toimitettua eteenpäin :)

Laidunkautta odotelessa.. :)
Lisäksi vähän pika infoa Alin jalasta.

Eläinlääkäri kävi sitä katsomassa ja hevonen on nyt tulehduskipulääke kuurilla 5 päivää, mikäli oireet eivät katoa ja ontuu jalkaa vieä niin sitten lähdetään vermolle kuvattavaksi heti ensiviikolla. Toivottavasti selvittiin säikähdyksellä, koska näin päälipuolin ei ainakaan havainnut mitään hälyttävää. Jalassa ei ole nimittäin nestettä eikä lämpöä.. Paranemista odotelessa, olen kuitenkin kerinnyt jo rokotuttamaan Alin, maksamaan molempien alueluvat ja kerinnyt varaamaan jo vamentajan. Toivottavasti pääsemme siis pian treenaamaan, tai kisakausi menee ohi suun jalkaa parannellessa.. :(

7 kommenttia:

  1. Kumpa nyt tuo alin jalkahomma selviäisi ja kaikki kääntyisi parempaan päin!:) miten muuten otat voittajaan yhteyttä, kun et vaatinut s-postiosoitetta osallistujilta?:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei, Kiitos paljon. Siksi tämä arvonta olikin tarkoitettu rekisteröityneille lukijoille, heihin saan nimittäin yhteyden friendcommentin avulla :)

      Poista
    2. Mikä on friendcomment, kuullostaa kätevältä?

      Poista
    3. Sen saa käyttöön, kun olet kirjautunut google tilillesi, klikkaat auki haluamasi henkilön google profiilin ja painat oliko "lähetä viesti" saat vastauksen sähköpostiisi. :-)

      Poista
    4. tuleeko se viesti siis ko henkilön g-mailiin?:D jännä, en ole ikinä kuullutkaan tällaisesta

      Poista
  2. Mun tamma selvästi vähän on arkonut kavionpohjia, kun jäi tilsakumit pois, mutta eiköhän se siitä taas. Huomaa muutenkin, että ollaan löllöilty koko talvi, kun tamma ei jaksais millään keskittyä kunnon työntekoon.

    Alunperin piti tässä kuussa jo kisata aluetasolla koulua ekaa kertaa, mutta ei olla valmiita vielä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei, Ali ei tänään ontunut miltein ollenkaan, ehkä kohta päästään taas treenailemaan! :)

      Poista

Kiitos viestistäsi, vastaan siihen mahdollisimman pian! :)